Träffa ungdomsmottagningen digitalt

Du kan chatta eller boka videomöte med oss i appen Alltid öppet. Klicka på Ungdomsmottagning online i appen.

Videomöte med Ungdomsmottagning online

I videomöte kan du få svar på frågor om kroppen, sex, relationer eller könssjukdomar. Vi kan hjälpa dig med preventivmedel. Om barnmorskan bedömer att du är i behov av ytterligare undersökning, provtagning eller uppföljning kan du få en tid för besök på en av våra ungdomsmottagningar. Videomötet är gratis. Du kan bara boka tid åt dig själv. Klicka på Ungdomsmottagning online i appen.

Chatta med din ungdomsmottagning

I chatten kan du ställa frågor och få rådgivning. Vi svarar på din fråga inom 24 timmar på vardagar. När du skrivit din fråga får du välja vilken ungdomsmottagning du vill chatta med. Du kan antingen chatta med Ungdomsmottagning online eller välja att chatta med någon särskild ungdomsmottagning.

Så här går det till

  • Ladda ner appen Alltid öppet kostnadsfritt från AppStore eller GooglePlay
  • Logga in säkert med BankId eller Freja eID Plus.
  • Klicka på Ungdomsmottagning Online. Du kan välja att starta en chatt eller boka tid för ett videomöte.
  • För att starta videomötet loggar du in i appen några minuter innan avtalad tid. Du hittar ditt videomöte under rubriken Mina ärenden. För att ansluta till videomötet trycker du på "videomöte" och sedan "starta video". Videomötet startar när vårdgivaren ansluter till mötet.
  • Sitt på en lugn plats med god internetuppkoppling där du kan prata ostört, använd gärna headset.

Om du behöver avboka

Vi ber dig att avboka ditt videomöte i god tid om du inte har möjlighet att genomföra det. På så vis kan vi erbjuda din tid till någon annan som behöver den.

Support tekniska frågor

Har du tekniska frågor eller problem med appen mejlar du: alltidoppet.slso@sll.se